Også i år var det mange som ville bli faddere for et Pink Lady® epletre og få omvisning av epledyrkerne i eplehagene. Populariteten til denne kampanjen gjør at vi allerede nå kan fortelle at AdopTre meg blir videreført i 2023!

2022-utgaven i tall

Antallet faddere ble doblet i 2022: Mer enn 5 000 faddere deltok i kampanjen i Europa og fikk gleden av å plukke sine egne Pink Lady®-epler i eplehagene. Fadderne ble også bedre kjent med epledyrkerne Sophie, Damien, Tierry, Anna, Joan Maria, Daniele og Alexander i Frankrike, Spania og Italia. Takk til alle som bidro til å gjøre kampanjen til hyggelige og varme møter!

AdopTre meg – en kampanje med mening

Kampanjen AdopTre meg har i flere år gitt epleelskere muligheten til å bli faddere for epletrær i eplehagene våre. Også du kan bli fadder og knytte nære bånd til epledyrkerne våre. Bli med og lær mer om yrket, hvordan arbeidet i frukthagene foregår, hvordan det er å arbeide som epledyrker, hvilke verdier og engasjement epledyrkerne har … Kort sagt, alt som bidrar til at Pink Lady® blir et eksepsjonelt eple!

Slik blir du fadder for et epletre i 2023

Vil du delta i AdopTre meg-kampanjen og bli fadder for et Pink Lady® epletre? Meld deg på nyhetsbrevet til Pink My Life for å være blant de første som mottar informasjon. Vi sier fra når AdopTre meg-kampanjen blir lansert i butikkene og hvordan du går frem for å bli fadder for et epletre i 2023.