Også i år var det mange som ville bli faddere for et Pink Lady® epletre og få omvisning av epledyrkerne i eplehagene. Populariteten til denne kampanjen gjør at vi allerede nå kan fortelle at AdopTre meg blir videreført i 2023!

2022-utgaven i tall

Antallet faddere ble doblet i 2022: Mer enn 5 000 faddere deltok i kampanjen i Europa og fikk gleden av å plukke sine egne Pink Lady®-epler i eplehagene. Fadderne ble også bedre kjent med epledyrkerne Sophie, Damien, Tierry, Anna, Joan Maria, Daniele og Alexander i Frankrike, Spania og Italia. Takk til alle som bidro til å gjøre kampanjen til hyggelige og varme møter!

AdopTre meg – en kampanje med mening

Kampanjen AdopTre meg har i flere år gitt epleelskere muligheten til å bli faddere for epletrær i eplehagene våre. Også du kan bli fadder og knytte nære bånd til epledyrkerne våre. Bli med og lær mer om yrket, hvordan arbeidet i frukthagene foregår, hvordan det er å arbeide som epledyrker, hvilke verdier og engasjement epledyrkerne har … Kort sagt, alt som bidrar til at Pink Lady® blir et eksepsjonelt eple!

Slik blir du fadder for et epletre i 2023

Har du også lyst til å bli med i AdopTre Meg og bli fadder for et Pink Lady® epletre? Det er fremdeles mulig! Prøv lykken ved å melde deg inn i Pink My Life-kubben. I tillegg kan du delta i trekningen om en reise til en av Pink Lady®-eplehagene våre.
Gå til klubben.