Du har sikkert lagt merke til at Pink My Life-klubben har gjennomgått en liten relooking! Vi fyller på med aktiviteter, nye formater og overraskelser hele året … Se hvordan du kan bidra til Pink My Life og bli Pink Lady®-ambassadør!

Nye utfordinger og bidrag

Gjennom hele året får du tilgang til nye bidrag og utfordringer som raskt lar deg samle hjerter:

  • Bidragene kommer i form av spørmål, kvisser og spørreundersøkelser knyttet til Pink Lady®. Det er raskt, enkelt og morsomt å delta!
  • Utfordringene er kreative eller pedagogiske aktiviteter som DIY, oppskrifter du kan tilberede, fargelegginger og anekdoter knyttet til Pink Lady®, og som du kan dele med de andre medlemmene.

Ved å delta i Pink My Life-klubben kan du ha det gøy samtidig som du lærer noe nytt. I tillegg får du premier i form av hjerter som du kan bruke i butikken!

Butikken får enda flere gaver

Takket være det nye formatet på Pink My Life-klubben får du muligheten til å bestille og motta spesielle gaver. Du finner helt sikkert noe du liker i den nye utgaven!

Logg på Pink My Life-klubben for å skjemme deg selv bort med eksklusive goodies, nedlastinger (DIY-guider, rollespill, PinKids® aktivitetsbøker …) eller delta i én av de mange loddtrekningene vi organiserer regelmessig og prøv å vinne de flotte premiene vi lodder ut!

Hva venter du på? Meld deg inn i Pink My Life-klubben og bli ambassadør. Vi sees snart!

Andre nyheter

Siste sjanse til å bli
fadder for et epletre!

Les artikkelen